Utmärkelser

En buss kommer lastad

Lördag 25 september 2010 gick Bokbussen från Cityterminalen i Stockholm med slutdestination Bokmässan i Göteborg. Ombord fanns bokbloggare och författare som tillsammans fyllde resan med litteraturupplevelser. Resan arrangeras av Swebus i samarbete med bland annat bokbloggarna Bokhora och Pocketblogg, ljudbokstjänsten Laudio samt Bokmässan. Resultatet blev spridning av Swebus varumärke och fin uppmärksamhet i ett nytt sammanhang. Ett bra exempel på hur PR och reklam kan arbeta tillsammans.

Bidraget nominerades i kategorin Experimental Marketing i 2010 års Spinn. Läs mer om vår PR-partner Greenhill Relations

Läs mer →

DR från Smith reklambyrå

Den stora delen av brevskörden på Smith består av adresserade DR. En dag bestämde vi oss att göra något åt saken, att se det som en utmaning. För det måste finnas roligare sätt att nå fram än det frankerade kuvertet. Vi gjorde vårt eget DR.

DR som kommer till Smith får en etikett med texten ”Tillbaka till avsändare. Låt oss ge förslag på hur du ska nå fram med reklamen. Vänliga hälsningar Smith reklambyrå”.

Lösningen är kostnadseffektiv att distribuera, förutom inköp av klisterlappar då, och har en väldigt väldefinierad målgrupp.

www.smithreklambyra.com

Läs mer →